top of page
Zoso-kleding-logo-Calbasa-Maastricht.png

ZOSO is een sterk groeiend Internationaal label dat stijlvolle items maakt in een optimale kwaliteit! Net als Studio Anneloes en POM Amsterdam begrijpen ze bij ZOSO dat mode heel veranderlijk is en presenteren zij elke 6 weken een nieuwe collectie. Zo sluit de ZOSO collectie altijd aan bij het recente modebeeld. ZOSO biedt elk seizoen opnieuw luxe fashion styles en kwalitatief hoogstaande basics.  
 

ZOSO in de winkel en online bij CATWALK

 

CATWALK  heeft, in nauw contact met ZOSO, wederom een fraaie collectie samengesteld. Als je bekend bent met het merk Zoso dan weet je dat het merk bekend staat om de altijd hoogstaande kwaliteit van al haar artikelen. Items die jarenlang mooi blijven, ook al zijn ze al 50 x gewassen! Of het nu een blousje is, een topje, broek of blazer….TOPKWALITEIT is gegarandeerd! 

ZOSO kleding online bestellen bij CATWALK

Wil je de mooiste Zoso kleding online bestellen? Bij CATWALK kun je snel, gemakkelijk en 100% veilig jouw favoriete kleding bestellen. Uiteraard ben je ook altijd welkom in onze winkel in Hulst, maar onze online shop is 24 uur per dag open. Dus zie je nu iets moois, dan kun je het morgen waarschijnlijk al aantrekken!  

bottom of page