top of page

LEVERTIJD 

Pakjesbezorger2.jpeg
LEVEREN & VERZENDKOSTEN

CATWALK kan normaal gesproken de meeste artikelen direct uit voorraad leveren. In onze winkel in Hulst (Nederland - Zeeuws-Vlaanderen) houden we een grote voorraad aan en ook in ons distributie-magazijn proberen we de voorraad dagelijks op peil te houden.

 

Levertijd:

Indien de door jou bestelde artikelen direct uit voorraad leverbaar zijn ontvang je jouw order vaak al binnen 24 of 48 uur. Je bestelling wordt bezorgd door PostNL of DHL. Als wij de bestelling op werkdagen, dus van maandag t/m vrijdag ontvangen, bedraagt de levertijd dus doorgaans 2 dagen. In sommige gevallen is de levertijd iets langer.

Volg je pakket met Track & Trace

 

Ondanks het feit dat we grote voorraden aanleggen en strikte afspraken maken met onze modemerken kan het voorkomen dat een artikel in een bepaalde kleur en/of maat (tijdelijk) uitverkocht is of bijbesteld moet worden.

Zodra jouw bestelling is geplaatst ontvang je van ons een ontvangstbevestiging. Indien er sprake is van een verlate levertijd zullen we jou daarvan uiteraard ook op de hoogte brengen. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je via ons serviceteam de Track & Trace code zodat je jouw pakket stap-voor stap- kunt volgen. 

 

  • Bestellingen die wij op vrijdag ontvangen na 15.00 uur, worden op maandag verzonden en dus op dinsdag bezorgd.

  • Bestellingen die wij op zaterdag ontvangen, worden ook op maandag verzonden en dus op dinsdag bezorgd.

  • Bestellingen voor de Waddeneilanden kunnen, in verband met de bootovertocht, vertraging in de uitlevering opleveren.

 

Thuisbezorgen

 

Wanneer je niet thuis bent als je bestelling wordt bezorgd, laat de postbode een bericht achter. Je kunt dan, ofwel een nieuwe bezorg afspraak maken met PostNL of DHL, of de koerier probeert de volgende werkdag (of zaterdag) nog een keer het pakket bij je te bezorgen. Indien je ook bij de tweede bezorging niet thuis bent, heb je 7 dagen de tijd om het pakket op te halen bij een afhaalpunt in de buurt van het afleveradres. Na 7 dagen wordt het pakket teruggestuurd naar CATWALK. Indien dat het geval is en je wilt dat het pakket opnieuw aangeboden wordt, zullen we helaas eventueel opnieuw verzendkosten in rekening moeten brengen.

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 4,95. De verzending is gratis bij een 

bestelbedrag van € 100,- Euro of meer. De verzendkosten buiten Nederland, maar binnen de

Europese unie, bedragen € 7,95. Bij een bestelbedrag van € 100,- of meer is de zending gratis.

Voor bestellingen die buiten de Europese Unie geleverd moeten worden, bedragen de verzendkosten € 9,95,- ongeacht het bestelbedrag.

Vragen omtrent je bestelling? 

Neem dan gerust contact met ons op via het CATWALK contactformulier, of stuur een mail naar: catwalkbydaniella@gmail.com

Telefonisch contact kan uiteraard ook. Bel tijdens kantooruren: 0031-114315911. 

Verzekering

Voor slechts 1 Euro kun je je zending volledig verzekeren tegen verlies, schade tijdens transport, of diefstal. Helaas komen jaarlijks een aantal zendingen niet, of beschadigd aan bij de geadresseerde. Hoewel CATWALK uitsluitend gebruik maakt van degelijke vervoerders (PostNL en DHL) is niet uit te sluiten dat een pakje niet-, of beschadigd wordt afgeleverd. Indien je je pakje voor slechts 1 Euro verzekerd zal CATWALK na melding te hebben ontvangen van verlies/beschadiging, dezelfde dag nog - nogmaals je bestelling kosteloos verzenden. Indien je deze verzekering niet wenst kun je tijdens het bestelproces simpelweg het vakje uitvinken.

bottom of page