top of page
Pakket bezorger.jpg

                          BEZORGINFORMATIE

 

CATWALK Online biedt de volgende bezorg- en afhaalmogelijkheden

  • Thuisbezorgen

  • Afhalen bij een van de PostNL of DHL afhaal-locaties bij jou in de buurt.

  • Afhalen in de winkel

 

Jouw bestelling zo snel mogelijk in huis. Zo doen we dat:

CATWALK kan normaal gesproken de meeste artikelen direct uit voorraad leveren. In onze winkel in Hulst (Nederland - Zeeuws-Vlaanderen) houden we een grote voorraad aan en ook in ons distributie-magazijn proberen we de voorraad dagelijks op peil te houden.

Levertijd


Indien de door jou bestelde artikelen direct uit voorraad leverbaar zijn ontvang je jouw order vaak al binnen 24 of 48 uur. Je bestelling wordt bezorgd door PostNL of DHL. Als wij de bestelling op werkdagen, dus van maandag t/m vrijdag ontvangen, bedraagt de levertijd dus doorgaans 2 dagen. In sommige gevallen is de levertijd iets anders.

 

Volg je pakket met Track & Trace.


Ondanks het feit dat we grote voorraden aanleggen en strikte afspraken maken met onze modemerken kan het voorkomen dat een artikel in een bepaalde kleur en/of maat (tijdelijk) uitverkocht is of bijbesteld moet worden.
Zodra jouw bestelling is geplaatst ontvang je van ons een ontvangstbevestiging. Indien er sprake is van een verlate levertijd zullen we jou daarvan uiteraard ook op de hoogte brengen. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je via ons serviceteam de Track & Trace code zodat je jouw pakket stap-voor stap- kunt volgen.

• Bestellingen die wij op vrijdag ontvangen na 15.00 uur, worden op maandag verzonden en dus op dinsdag bezorgd.
• Bestellingen die wij op zaterdag ontvangen, worden ook op maandag verzonden en dus op dinsdag bezorgd.
• Bestellingen voor de Waddeneilanden kunnen, in verband met de bootovertocht, vertraging in de uitlevering opleveren.

Thuisbezorgen

 

Wanneer je niet thuis bent als je bestelling wordt bezorgd, laat de postbode een bericht achter. Je kunt dan, ofwel een nieuwe bezorg afspraak maken met PostNL of DHL, of de koerier probeert de volgende werkdag (of zaterdag) nog een keer het pakket bij je te bezorgen. Indien je ook bij de tweede bezorging niet thuis bent, heb je 7 dagen de tijd om het pakket op te halen bij een afhaalpunt in de buurt van het afleveradres. Na 7 dagen wordt het pakket teruggestuurd naar CATWALK Indien dat het geval is zullen we helaas eventueel opnieuw verzendkosten in rekening moeten brengen.

De bestelling afhalen bij een DHL Parcelshop of PostNL locatie.

Ben je overdag weinig thuis? Laat je bestelling dan bezorgen bij een de DHL Parcelshop of PostNL locatie en haal je pakje op wanneer je wilt. Dit kan bijvoorbeeld ook een punt zijn in de buurt van je werk. 

 

DHL Parcelshop


Een DHL Parcelshop is een afleverpunt voor pakketten, gevestigd in een winkel. Hier kun je doordeweeks, ’s avonds en in het weekend pakketten ophalen of retour sturen. Zodra het pakket voor je klaarligt ontvang je een melding per e-mail of sms. Wanneer je het pakket na twee dagen niet hebt opgehaald ontvang je een herinnering. Na vijf dagen ontvang je nog een herinnering. Indien je het pakket na zeven dagen niet hebt opgehaald wordt dit naar ons teruggestuurd. Voor het ophalen is een legitimatiebewijs (identiteitskaart, paspoort, of rijbewijs) verplicht.

 

PostNL Locatie

Bij CATWALK is het mogelijk om je pakket direct te laten bezorgen bij een punt van PostNL. Kies dan bij het afrekenen bij welke PostNL-locatie je jouw pakket wilt ophalen. Er is er altijd wel een bij jou in de buurt. Is het pakket bezorgd? Via de app of per mail laten we dit weten. Indien je het pakket na zeven dagen niet hebt opgehaald wordt dit naar ons teruggestuurd. Voor het ophalen is een legitimatiebewijs (identiteitskaart, paspoort, of rijbewijs) verplicht.

Geen tijd om zelf je pakket op te halen? Je kunt ook Iemand anders je pakket op laten halen. Leeftijd maakt niet uit. Er zijn wel punten waar je rekening mee moet houden. Degene die jouw pakket ophaalt neemt zijn eigen legitimatiebewijs mee (geen kopie). Ook moet de afhaler jouw adres kunnen opgeven.

Afhalen in de winkel

Kom je jouw bestelling liever afhalen in onze winkel in Hulst, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Soms zelfs dezelfde dag nog!  En vanzelfsprekend betaal je geen verzendkosten al je jouw bestelling in de winkel op komt halen. Onze winkel is (feestdagen uitgezonderd) 7 dagen per week geopend!

Onze winkelgegevens:

CATWALK

Gentsestraat 10

4561 MT Hulst

Tel: 0031 114-315911

Openingstijden:*
Maandag t/m vrijdag: van 9.30 tot 17.30 uur

Zaterdagen: van 9.30 uur tot 17.00 uur

Zondagen: van 13.00 tot 18.00 uur

 * Bij feestdagen gelden aangepaste openingstijden.

Voor specifieke wensen en overige vragen omtrent de bezorging kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice via ons contactformulier of door het sturen van een bericht naar catwalkbydaniella@gmail.com Ons even bellen kan uiteraard ook (tijdens winkelopening) Tel: 0031 114 315911

DSC01663.JPG
bottom of page