top of page

MIJN CATWALK TEAM!

Wat ben ik trots op mijn CATWALK verkoopteam!

Gewoon ontzettend fijne meiden, collegiaal, eerlijk en ieder met een eigen specialisme, maar gezamenlijk echt een hechte club. 7 dagen per week staan ze voor de klant klaar en adviseren ze u, zowel in de winkel als online, op een warme, aangename en vooral professionele wijze. Het zijn echt schatjes!

 

Van links naar rechts presenteer ik graag mijn team. Britt, Ikzelf, Julia, Valerie, Inge, Dannic, Sanne, Marleen en Dorine.

 

Alle liefs,

_edited.png
catwalk--5.jpg

Meet The Team

Daniëlla

Daniëlla Boddaert is de eigenaresse van CATWALK. De spil dus in de organisatie en de motivator van al haar medewerksters. Ze koopt vakbekwaam zelfstandig in, weet dus alle ins- en outs van elk artikel en weet dat op een zeer prettige, enthousiaste en deskundige wijze over te brengen aan haar klanten. Door haar vriendelijke en deskundige wijze van benadering heeft Daniëlla een enorm groot klantenbestand opgebouwd.

catwalk--7.jpg

Dorine

De rechterhand van eigenaresse Daniëlla. Dorine is niet alleen een zeer bekwaam en servicegerichte verkoopmedewerkster, maar ook een deskundig organisator. De algemene administratie, extra inkopen, loonadministratie, speciale klantbestellingen etc, etc. Dorine regelt het allemaal. En meer……

catwalk--9.jpg

Britt

Britt was nog maar 14 jaar oud toen ze bij CATWALK tewerk ging. Al snel hadden we in de gaten dat zij een pareltje was. Lief, intelligent, collegiaal en zeer klantvriendelijk. Inmiddels is Britt (we noemen haar nog steeds Brittje...) al meer dan 6 jaar werkzaam voor de zaak. Niet alleen wij als team, maar ook alle klanten zijn ontzettend tevreden over Britt(je). 

catwalk--6.jpg

Marleen

Marleen kan niet alleen deskundig en buitengewoon gemotiveerd klanten adviseren, maar is ook het optimale creatieve brein binnen CATWALK! Hoe Marleen in no-time de winkel optimaal sfeervol weet om te bouwen is ongelooflijk. Geen enkel detail gaat aan haar voorbij.

catwalk--11.jpg

Sanne

Onze jongste CATWALK assistente. Sanne helpt waar nodig. Aan de kassa, inkomende goederen verwerken, zakelijke klusjes, winkel onderhoud, inventarisatie…… Sanne is echt all-round inzetbaar. Een fijne meid, een harde werkster en een prima collega. Iedereen is blij met Sanne!

catwalk--12.jpg

Inge

Wat zijn we blij met Inge in ons team! Inge was werkzaam in de horeca en dat service- en klantgerichte gevoel heeft ze meegenomen naar CATWALK. Inge is altijd enorm gedreven, wil en zal altijd iedere klant optimale service en advies geven, is een zeer fijne collega en inmiddels onmisbaar binnen ons CATWALK team. 

catwalk--13.jpg

Julia

Julia is altijd vrolijk, blij en vooral erg lief! Als slimme Havo scholiere heeft ze snel in de gaten wat er door haar collega's of door de klanten van haar verwacht wordt. Julia zie je niet gestrest en bezweet voorbij rennen. Julia neemt rustig de tijd om de klant optimale service en advies te geven. En dat wordt door iedereen enorm gewaardeerd!

catwalk--8.jpg

Dannic

Nieuw binnen ons team is Dannic. Zij is echt een schatje! Altijd opgewekt, altijd vriendelijk, altijd behulpzaam en een zeer fijne collega. Dannic is multifunctioneel inzetbaar en gaat geen enkele uitdaging uit de weg! Als dochter van een bakker weet ze van aanpakken en heeft ze van kinds af aan optimale service en klantvriendelijkheid meegekregen.

catwalk--10.jpg

Valerie

Maak kennis met onze nieuwe aanwinst. Valerie heeft haar Havo diploma behaald, maar wist nog niet goed welke vervolgopleiding ze wou volgen. Dus komt ze het CATWALK team voor minimaal een jaar versterken. Valerie kan echt alles, doet dat ook nog eens met een glimlach, in een hoog tempo en foutloos! Ze verbaast ons en ook de klanten dan ook dagelijks! 

catwalk-.jpg
bottom of page