top of page
bg-online-betalen.1.jpg

                                        BETAALMOGELIJKHEDEN

 

iDEAL

Visa

Mastercard

 

Betalen met iDEAL

 

Je kunt bij CATWALK op vele manieren veilig en vertrouwd betalen. De meeste klanten kiezen voor iDEAL. Met iDEAL kun je veilig online afrekenen bij je eigen bank door middel van internetbankieren. Internetbankieren met iDEAL kan met de volgende banken ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab bank, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Van Lanschot Bankiers, Regio Bank en de Triodos Bank.

 

Hoe te betalen met iDEAL?

 

Wanneer je wenst te betalen met iDEAL selecteer je eenvoudig iDEAL als betaalmethode tijdens het bestelproces. Je kunt nu direct je betaling afronden in de vertrouwde en veilige internet betaalomgeving van je eigen bank.

 

Voordelen van iDEAL

 

Veilig en snel betalen via je eigen bank

Je hoeft geen software te installeren

Betaling is direct afgerond, zodat wij de bestelling direct kunnen verwerken.

Voor iDEAL-betalingen rekenen wij geen transactiekosten

 

Veilig en discreet

 

Je betaling verloopt beveiligd via onze betalingsprovider Ingenico. Bij het betalen door middel van iDEAL staat er dan ook een afschrijving van Ingenico op je bankafschrift. Bij het plaatsen van je bestelling wordt gegarandeerd veilig omgegaan met je persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt en alle informatie wordt versleuteld over het internet verstuurd, waardoor de informatie niet leesbaar is voor derden.

Maximale zekerheid dus bij betaling via iDEAL

 

Betalen met Visa of Mastercard

 

Het is bij CATWALK mogelijk om te betalen met je creditcard. Je kunt bij ons betalen met Visa en Mastercard. Wil je graag met creditcard betalen? Selecteer dan creditcard als betaalmethode tijdens het bestelproces. Via onze beveiligde betaalomgeving kun je je creditcardgegevens in voeren. Vervolgens kun je direct afrekenen met je creditcard.

 

Voordelen creditcard

 

* Je betaling verloopt altijd veilig

* Aankopen via creditcard zijn verzekerd

* Eenvoudig en snel in gebruik

 

Hoe betaal je met je creditcard?

 

Kies creditcard als betaalmethode en selecteer vervolgens Visa of Mastercard. Vul alle gegevens in waaronder je naam, creditcardnummer, vervaldatum en verificatienummer. Controleer vervolgens of alle gegevens juist zijn. Je kunt nu je betaling afronden en je bestelling plaatsen.

 

Veilig en discreet

 

Bestellingen die je met je creditcard betaalt, zijn verzekerd en maak je eenvoudig in onze beveiligde omgeving in onze webshop. Bij het plaatsen van je bestelling wordt gegarandeerd veilig omgegaan met je persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt en alle, over het internet verstuurde, informatie is automatisch versleuteld waardoor de informatie niet leesbaar is voor derden. Zodra je creditcardbetaling is gecontroleerd, wordt je bestelling direct verzonden.

258-2585445_girl-with-laptop-png.png
bottom of page