top of page
Ruilen & retourneren.jpg

 

                                               RETOURNEREN

 

Bij retourzendingen gelden de volgende voorwaarden:


1. Artikel is in originele staat
2. Artikel is onbeschadigd
3. Artikel(en) zijn slechts gepast en niet gedragen. Indien er sprake blijkt te zijn van misbruik en/of fraude zal het artikel niet retour genomen worden.

Afhandeling bij retouren:


Na ontvangst en controle van het retour gezonden artikel ontvangt u, bij goedkeuring, een digitale tegoedbon met een waarde van het aankoopbedrag van het artikel. Deze tegoedbon kunt u verzilveren tijdens een bezoek aan onze winkel te Hulst, of gebruiken bij uw volgende bestelling via onze webshop.

 

Maat niet juist?

Ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft je nieuwe bestelling door zoals je gewend bent. Door je retourzending heb je recht op een digitale tegoedbon die direct inzetbaar is bij je nieuwe bestelling zodat je niets meer hoeft te voldoen.

Heb je nog vragen over de procedure? Neem dan contact op met ons door een mail te sturen naar: catwalkbydaniella@gmail.com of maak gebruik van ons contactformulier.

 

We helpen je graag verder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HERROEPINGSRECHT


Je hebt het recht om binnen een termijn van 7 dagen de overeenkomst zonder opgave van redenen te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 7 dagen nadat je het bestelde artikel hebt ontvangen. Bij een bestelling van meerdere artikelen verstrijkt de herroepingstermijn 7 dagen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen.

Je maakt gebruik van je herroepingsrecht als je ons schriftelijk per post, per e-mail of via ons contactformulier op de hoogte stelt van je herroeping.

Je kunt voor je herroeping gebruik maken van het Europese herroepingsformulier. Als je van deze mogelijkheid gebruik maakt, sturen wij je zo spoedig mogelijk per e-mail een ontvangstbevestiging van je herroeping. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je herroeping te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van herroeping:

Als je de volledige overeenkomst herroept, ontvang je de betaling die je tot dat moment hebt gedaan, exclusief verzendkosten, zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je herroeping, van ons terug. Wij betalen je terug met een digitale tegoedbon. Deze tegoedbon heeft geen vervaldatum en kan worden verzilverd in onze winkel te Hulst, of worden verrekend met een volgende online bestelling. Wij mogen wachten met het aanleveren van de digitale tegoedbon tot wij je artikelen retour hebben ontvangen of je hebt aangetoond dat je de artikelen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
Ontvangen artikelen dien je niet later dan 7 dagen na de dag waarop je het besluit om de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld terug te sturen. Ons retouradres is: CATWALK, Gentsestraat 10, 4561 EJ Hulst. Je bent op tijd als je de artikelen terugstuurt voordat de termijn van 7 dagen is verstreken. Voeg bij de retourzending de originele pakbon of - indien je die niet meer hebt - een briefje met daarop in ieder geval het ordernummer.

Gedragen/gebruikte artikelen

Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. 

how-return-package-B-189937-Q421.png
bottom of page