top of page
DSC01663.JPG

                                                           CATWALK FASHION HULST

 

In 2005 nam Daniëlla Boddaert de Benetton winkel in de Steenstraat te Hulst over na jarenlang als verkoopster werkzaam te zijn geweest bij de vorige eigenaresse. De winkel liep lekker, een vast en trouw klantenbestand werd opgebouwd, maar Daniëlla was echter niet tevreden over de collectie, de doelgroep en de maatvoering van dit Benetton merk. Waarschijnlijk had Daniëlla een vooruitziende blik want inmiddels biedt het ooit zo succesvolle Benetton in Nederland nog slechts een beperkt aantal items in enkele webshops.

Haar vooruitziende blik heeft ertoe geleid dat ze in 2008 besloot het roer om te gooien en op zelfstandige basis in te gaan kopen, een selectie te maken binnen de succesvolle en populaire modemerken en een bredere maatselectie te gaan voeren. Haar ommezwaai bleek ‘een schot in de roos’.
Het klantenbestand groeide hard. Steeds meer bezoekers van de winkel waardeerden de collectie, de eerlijkheid, openheid en expertise van Daniëlla en haar team.

 

Verhuizing

 

De winkel in de Steenstraat werd al snel te klein. Toen in het voorjaar van 2015 het ruime, maar verpauperde pand, Gentsestraat 10 te Hulst vrijkwam pakte Daniëlla deze kans dan ook met beide handen aan.
Wekenlang, soms zelfs dag en nacht, werd er aan de verbouwing van het pand gewerkt. Kosten noch moeite werden gespaard. Een nieuwe voorpui werd geplaatst, het historisch plafond van dit 15e-eeuwse pand werd weer zichtbaar gemaakt en gerestaureerd, nieuwe vloer, nieuwe wanden, nieuwe verlichting, nieuw interieur, nieuwe bedrijfsnaam….. Alles nieuw, nieuw, nieuw!

 

Wat ‘oud’ bleef is de klantvriendelijkheid, het persoonlijk contact, de glimlach en de service en natuurlijk ook het gratis kopje verse koffie.

Grandioos succes

 

Op vrijdag 26 juni 2015 opende Daniëlla haar nieuwe damesmodezaak CATWALK.

Vanaf het moment dat de winkeldeuren opengingen stroomden de klanten massaal naar binnen. ‘Een verrijking voor Hulst’, ‘wat een prachtzaak’, ‘echt voor ieder wat wils’, ‘eindelijk topkwaliteit voor een betaalbare prijs’, ‘schitterende collectie’, ‘wat een keus’… Elke bezoeker van de nieuwe modezaak CATWALK was razend enthousiast.

 

Modemerken

 

Met modemerken als Studio Anneloes, Vero Moda, Helena Hart, Comma, Street-One, s’Oliver Red Label, s’Oliver Black Label, Zoso, CATWALK Exclusive Label en de broekenmerken Mac en Angels biedt CATWALK een eigentijdse collectie geschikt voor jong en oud.

CATWALK is 7 dagen per week geopend.* Op weekdagen van 9.30 uur tot 17.30 uur. Op zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 uur tot 17.30 uur. CATWALK, Gentsestraat 10, 4561 EJ Hulst. Tel: 0031 114 315911 catwalkbydaniella@gmail.com

* Tijdens feestdagen kunnen de openingstijden verschillen.

84411152_592436508246275_290351998942629
CATWALK WINKEL inside.jpg
winkel 2.jpg
Winkel 3.jpg
bottom of page