top of page
verkoopspecialist.jpg

                                                       WERKEN BIJ CATWALK

Fijn dat ook jij graag wilt werken binnen onze CATWALK organisatie. Ons bedrijf concentreert zich op 5 activiteiten.

 

1) De CATWALK winkel in Hulst 

2) De CATWALKHome Fashion Party's

3) De CATWALK online webshop activiteiten

4) De CATWALK social media promotions en

5) De CATWALK 'on tour' modepresentaties

 

Werken in de CATWALK winkel

 

Woon je in de nabijheid van Hulst, hou je van mode en ambieer je een baan als part-time kleding adviseur/styliste? Of ben je misschien een studente die, na schooltijd, graag een centje wil bijverdienen en ons team wil helpen met o.a. het invoeren van binnenkomende goederen? Stap dan gewoon de winkel binnen en vraag naar Daniëlla. Of stuur een mail naar: catwalkbydaniella@gmail.com

Er zal snel contact met je opgenomen worden!

Werken als CATWALK Fashion Consulente

Als consulente presenteer je, binnen de gezellige huiselijke kring van de gastvrouw, de nieuwste CATWALK damesmode collectie die is samengesteld uit hoogwaardige, maar betaalbare kleding van merken zoals Studio Anneloes, Street One, K-Design G-Maxx, Zoso, en POM Amsterdam.Verder zullen ook broeken van o.a. Mac en Angels deel uitmaken van je modepakket.

Als CATWALK consulente ben je je eigen baas, maak je gebruik van je eigen talenten en bepaal je zelf ook je werktijden. Dat kan dus in de ochtend, middag of avond zijn. Dat bepaal jij helemaal zelf. Zie voor meer informatie onze rubriek 'Consulente worden'.

 

Werken aan de CATWALK online shop

 

Ben je handig met computers, heb je een goede beheersing van Excel, heb je ervaring met webdesign en kun je leuke en pakkende (SEO) teksten schrijven? Neem dan contact op met ons. 

Je kunt ons bellen, mailen, of gebruik maken van ons contactformulier.

Werken aan de promotie van CATWALK via social Media

Ben jij de alleskunner op Social Media gebied? Ben je creatief, vindt je het leuk om actief te zijn op facebook, instagram of andere kanalen? 

Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wil je op part-time basis ons team komen versterken als Social Media Marketing expert? Laat dan snel wat van je horen. 

Je kunt ons bellen, mailen, of gebruik maken van ons contactformulier.

Werken 'on tour' met de CATWALK bus

De nieuwste activiteit van CATWALK! Met een volgeladen bedrijfsbus bezoeken we, op afspraak, bejaardentehuizen en verzorgingstehuizen en presenteren daar aan de bewoners ter plaatse onze nieuwste collecties. We streven naar een gemiddelde van 3 of 4 modepresentaties per week. Deze presentaties hoef je niet alleen te verrichten want een collega gaat altijd met jou mee. Voor deze uitdagende functie zijn we op zoek naar een enthousiaste, representatieve vrouw die met optimaal enthousiasme, humor en plezier de modepresentaties organiseert. Aanvullende taken: Het benaderen van de managers binnen de zorginstellingen, het maken en vastleggen van de afspraken en het organiseren van het benodigde drukwerk (posters, flyers). Je dient in het bezit te zijn van rijbewijs B.

Lijkt deze leuke parttime job iets voor jou? Neem dan snel contact met ons op. Gebruik ons contactformulier of stuur een mail met jouw motivatie naar: catwalkbydaniella@gmail.com. Uiteraard kun je ons ook bellen. 0031(0)114315911.

Kledingrek.jpg
bottom of page