top of page
WebwinkelKeur afbeelding.png

 

                                     VEILIG SHOPPEN BIJ CATWALK

 

CATWALK is in het bezit van het WebwinkelKeurmerk. Webwinkelkeur staat voor betrouwbare klantvriendelijke webwinkels. Voldoen aan de belangrijkste Nederlandse wetgeving, de identiteit is gecontroleerd en het staat iedere klant vrij een klantbeoordeling te maken welke onafhankelijk gemodereerd worden door WebwinkelKeur. Bij geschillen kan de klant  gebruik maken van geschilbemiddeling of een bindende uitspraak door DigiDispuut.

Bij WebwinkelKeur leden zoals CATWALK heb je de zekerheid dat:


✓ Je echte reviews over de webshop kunt delen en bekijken.
✓ WebwinkelKeur kan bemiddelen bij geschillen of een bindende uitspraak kunnen doen via Digidispuut.nl.
✓ Prijzen duidelijk vermeld staan.
✓ Contactinformatie als telefoon, e-mail, KvK en adres goed vindbaar zijn.
✓ Adresgegevens door WebwinkelKeur gecontroleerd zijn en CATWALK heeft ingestemd met de WebwinkelKeur gedragscode.

Controle door WebwinkelKeur + reviews

 

CATWALK heeft bewust gekozen voor WebwinkelKeur omdat het een gedragscode combineert met klantbeoordelingen. CATWALK wordt door WebwinkelKeur beoordeeld op een vaste checklist van consument beschermende punten. Hiermee controleert WebwinkelKeur o.a. of het duidelijk is met wie jij als consument zaken doet, wat je afspreekt en of de gegevens op de webwinkel overeen komen met de KvK-inschrijving.

 

CATWALK WebwinkelKeur geeft je de mogelijkheid om jouw ervaring te plaatsen met of ervaringen van andere klanten te vergelijken. Dit geeft jou meer zekerheid omtrent de klantvriendelijkheid en service van CATWALK. Onderwerpen die niet te beoordelen zijn met regeltjes en door andere keurmerken verwaarloosd worden. CATWALK garandeert dus een optimale klantenservice en is al 9 jaar lang door Webwinkelkeur beoordeeld en ook al 9 jaar lang cum laude door de rating gekomen. 

 

Geschilbemiddeling

 

Mocht je ondanks al onze goede zorgen en optimale klantenservice toch verwikkeld raken in een onenigheid met CATWALK dan kun je terecht bij de onafhankelijke geschillencommissie van WebwinkelKeur. Deze doet vervolgens een bindende uitspraak in het geschil.

Herkenning WebwinkelKeur

 

Het WebwinkelKeur is een privaatrechtelijk keurmerk geregistreerd bij het BOIP onder registratienummer 0954254. Elk lid, dus ook CATWALK heeft een keurmerk dat wordt getoond op de homepage van de shop. Je herkent een lid aan het onderstaande logo. De afmetingen van het logo kunnen verschillen.

CATWALK is gecertificeerd door WebwinkelKeur.

Voor jou als klant geeft dit de zekerheid dat je bij CATWALK veilig kunt shoppen!

 

 

 

                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WebwinkelKeurlogo.png
7.png
bottom of page