top of page

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de adresgegevens van de CATWALK winkel in Hulst?
  Onze CATWALK winkel bevindt zich in de Gentsestraat 10 te Hulst. We zijn, uitgezonderd van feestdagen, 7 dagen per week geopend. Maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur, zaterdagen van 9.30 tot 17.00 uur en op zondagen van 13.00 tot 17.30 uur. Hulst is een bijzonder stadje. Voordat u de genoegens en geneugten van stad Hulst & omstreken ervaart brengt u uiteraard eerst een bezoek aan de CATWALK winkel in de Gentsestraat. Hulst, de meest Vlaamse Vestingstad van Nederland ligt in het uiterste zuid-westen van Nederland. Het is Zeeuws-Vlaanderen op zijn best. Het Zeeuwse stukje van Vlaanderen, waar de tradities van twee landen (Nederland en België) tesamen komen. Maar waar ook door beide landen hard gestreden is om de heerschappij over het gebied. Zo hard dat de Hulstenaren in de loop der eeuwen hun stad hebben omgebouwd tot een ware vesting. Een vesting die nog geheel intact is. In al zijn glorie te bewonderen en te bewandelen! Hulst is echter meer dan alleen vestingstad. U zult zien dat het middeleeuwse dierenepos 'Reynaerde de vos', volop leeft in het Land van Hulst. Wandelend door of rond de vestingstad, merkt u dat vele straten en gebouwen een naam dragen uit dit verhaal. De Heilige Willibrordus Basiliek, het Stadhuis en de vele andere monumentale panden maken de vestingstad compleet. Heeft u meer zin om even de wijdse natuur in te gaan en te genieten? Ook mogelijk in Hulst. Net buiten Hulst ligt het Verdronken Land van Saeftinghe. Een groot buitendijks natuurgebied, dat u rust, ruimte en sfeer biedt. Gaat u voor de Vlaamse sfeer, dan nodigen wij u graag uit in in één van de vele sfeervolle cafés, restaurants, winkels en diverse andere voorzieningen. Geniet van je bezoek aan Hulst, geniet van je bezoek aan CATWALK!
 • Ik heb via de CATWALK site besteld. Wanneer kan ik mijn pakket verwachten?
  Als de door u bestelde artikelen uit voorraad leverbaar zijn, en u voor 15.00 uur uw bestelling heeft geplaatst, wordt uw order dezelfde dag nog verzonden. Indien de door u bestelde artikelen in een bepaalde maat en/of kleur niet direct uit voorraad leverbaar zijn zult u daarvan zo snel als mogelijk op de hoogte worden gebracht. In gezamelijk overleg kunnen we dan een leverdatum afspreken.
 • Kan ik mijn online bestelling ook ophalen in de CATWALK winkel in Hulst?
  Jawel. Graag zelfs! Kunnen we elkaar persoonlijk ontmoeten. En, als u uw order bij ons in de winkel op komt halen bespaart u sowieso de verzendkosten. Ons CATWALK team zal u van harte begroeten en van professioneel kleur- en stijladvies voorzien. Dus kom naar de winkel en maak er gelijk een leuk dagje Hulst van! De stad Hulst is echt de moeite van het bezoeken waard. U zult verrast worden! Zie hulstvestingstad.nl
 • Organiseert CATWALK ook modepresentaties?
  Modepresentaties: Jawel! CATWALK organiseert voor elk seizoen (voorjaar/zomer/herfst/winter) modepresentaties en toont en bespreekt daarbij de nieuwste collecties. Deze modepresentaties vinden meestal plaats in de winkel in Hulst. Per seizoen selecteren we 3 data. Vaak is dat 2 x een woensdagavond en 1x een donderdagavond. De uitnodigingen tot het bijwonen van die presentaties gebeuren via een e-mail nieuwsbrief. Wil jij ook graag eens, samen met je zus, moeder, of vriendin, een gezellige CATWALK modepresentatie bijwonen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je vindt de inschrijving rechtsonder op de homepage. Let wel: Onze Modepresentaties zijn zeer geliefd. Vaak zijn al binnen enkele dagen alle kaarten gereserveerd. Snel reageren dus!
 • Ik ben niet woonachtig in Nederland. Kan ik toch bij CATWALK bestellen?
  Ja hoor! Geen probleem. Graag zelfs. Binnen Nederland bedragen de verzendkosten € 4.95. Bestel je voor een bedrag van € 100.- of meer dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten buiten Nederland, maar binnen de Europese unie, bedragen € 8.95. Echter als jouw orderbedrag meer dan € 150.- is nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Als je jouw order wilt laten bezorgen buiten de Europese unie bedragen de verzendkosten € 10.- Euro ongeacht de hoogte van het bestelbedrag.
 • Mag ik een online gekocht artikel passen?
  Uiteraard. Passen moet je doen, dragen is een ander verhaal. Je moet het artikel passen om te kunnen beoordelen of u het wenst te behouden. Denk hierbij hoe u met een kledingstuk in een fysieke winkel om zou gaan met dat artikel. U zou de paskamer ingaan en dan het artikel beoordelen. U zou geen labels, prijskaartjes e.d. verwijderen. Datzelfde gedrag vragen we ook aan u als u thuis past.
 • Wat zijn de verzendkosten?
  CATWALK verzend alle online orders via DHL of PostNL. We vragen aan u als klant 4.95 Euro als bijdrage in de totale verzendkosten. Indien uw orderbedrag € 100.- of meer is nemen wij de totale verzendkosten voor onze rekening. Voor afleveradressen buiten Nederland, maar binnen de Europese unie, wordt € 8.95 aan afhandeling- en bezorgkosten in rekening gebracht. Indien uw orderbedrag € 100.- of meer is nemen wij de totale verzendkosten voor onze rekening. Indien de bestelling verzonden moet worden naar een land buiten de E.U. vragen we een verzendbijdrage van € 10,- ongeacht de hoogte van het bestelbedrag. * Momenteel zijn PostNL en DHL hun tarieven aan het herberekenen. Dit is vooral te wijten aan het feit dat deze organisaties zowel de enorm gestegen energiekosten alsook de transportkosten wellicht zullen moeten doorberekenen. Dat kan betekenen dat ook CATWALK haar klantbijdrage aan verzend-en afhandelingskosten helaas zal moeten verhogen. Echter voor nu gelden de tarieven zoals hierboven vermeld.
bottom of page