top of page
94740-9000-fancy__11516.jpeg

STUDIO ANNELOES – TOPKWALITEIT GEGARANDEERD

 

Studio Anneloes werd in 2012 opgericht door Anneloes van der Heijden.

Studio Anneloes maakt hele leuke, moderne en stijlvolle dameskleding. Het merk is geheel Nederlands en het kleine team heeft ook echt die Hollandse nuchterheid. Ze noemen zichzelf ‘fast fashion’, waarmee ze een snel wisselende en unieke collectie weten te bieden. Neem snel een kijkje in het aanbod broeken, tops, jurken, knitwear en nog veel meer!


Studio Anneloes bij CATWALK


Je vindt deze kleding niet zomaar ergens anders, en daarom zijn wij blij dit merk in ons aanbod te hebben opgenomen! Het merk heeft de gehele productie zelf in de hand en de kleding wordt handmatig gefabriceerd in het eigen atelier in Amsterdam. Bij Studio Anneloes werkt een gepassioneerd team van experts iedere dag aan deze moderne, frisse collectie.

Het merk heeft een eigen label uitgebracht onder de naam L.O.E.S. Dit label kan prima gedragen worden door de vrouw die er graag trendy en verzorgd uitziet. Allerlei kleuren komen voorbij in de collectie, met af en toe een grappig printje. Veel streepjes, want streepjes doen het altijd goed! De kwaliteit is hoog, vanwege de met zorg samengestelde producten. Met de hand wordt alles gemaakt en goed gecontroleerd, voordat het naar CATWALK gestuurd wordt en in jouw kledingkast belandt.

 

Studio Anneloes in de winkel en online 

CATWALK biedt de Studio Anneloes collectie niet alleen aan in haar winkel, maar ook online.  Vanwege het enorme succes van de Studio Anneloes kleding bij CATWALK hebben we besloten om het assortiment nog verder uit te breiden. Echter zullen nooit alle artikelen van Studio Anneloes uit eigen CATWALK voorraad leverbaar zijn, maar meestal kunnen we het artikel van jouw keuze wel speciaal voor jou bestellen. Neem gerust even contact met ons op als je speciale wensen hebt. We helpen je graag! 

bottom of page