top of page
Street One.png

                       STREET ONE'S EASY TO WEAR COLLECTION

De visie

De oprichters van Street One hadden al in 1983 de visie om snel het nieuwste te leveren. Sindsdien heeft het hele Street One-team deze visie continu gevuld met vitaliteit, creativiteit en de juiste touch voor trends, samen met veel discipline en duidelijk, grondig georganiseerde processen. Alleen zo kunnen twaalf collecties per jaar zo snel worden geleverd aan meer dan 4.600 verkooppunten in heel Duitsland en in heel Europa. Ook CATWALK heeft deze 12 collecties uiteraard in het assortiment!

CATWALK & Street One

Het merk Street One staat 365 dagen per jaar voor een gemakkelijk draagbaar gevoel met een duidelijk gedefinieerde selectie van de allernieuwste artikelen voor een gemakkelijke, vrouwelijke look. CATWALK en het Street One-team streeft ernaar dicht bij de klant te blijven. Met twaalf collecties per jaar is dit de enige manier om de klanten constant aangenaam verrast te houden en precies het juiste product op precies het juiste moment te leveren. De toewijding van CATWALK en het Street One team om hun klanten tevreden te houden, wordt vervuld door de uitstekende kwaliteit en perfecte pasvorm van de producten.

street one.jpg

Street One in de winkel en online. 

Tegenwoordig is Street One een van de toonaangevende en meest succesvolle merken in het hedendaagse modesegment. CATWALK biedt dus een breed assortiment aan Street One artikelen. Niet alleen in de winkel, maar ook online.

 

bottom of page