top of page
katja.gif
POM-logo.png

POM Amsterdam is opgericht door de zussen Liesbeth en Violet Lotgering. Sinds 2011 maken de zussen kwalitatief hoogwaardige sjaals en kleding waarin vrouwen zich mooi, verleidelijk en krachtig voelen.

De POM collecties bestaan uit elegante en vrouwelijke stijlen gekenmerkt door contrasterende kleuren, uitgesproken prints en het gebruik van fijne en natuurlijke stoffen. Violet en Liesbeth ontwerpen alle prints en items zelf. Elke print vertelt een uniek verhaal en is handgeschilderd door Violet vanuit het kleurrijke atelier in Amsterdam. Met meer dan 800 verkooppunten wereldwijd is POM Amsterdam uitgegroeid tot een succesvol Internationaal merk dat blijft verrassen!

POM collectie bij CATWALK

Vanaf februari 2023 maakt de POM collectie ook deel uit van het CATWALK assortiment. De POM artikelen worden met de grootste zorg samengesteld, waarbij gebruik gemaakt wordt van een grote diversiteit aan stoffen en materialen. POM gebruikt o.a. cupro, katoen, zijde, viscose en wol.

Duurzaamheid

 

CATWALK vindt het belangrijk dat kledingartikelen op een duurzame manier worden geproduceerd. Zo werkt POM o.a. met cupro. Cupro is een fantastisch materiaal. Het is gemaakt van (overgebleven) zaadjes van de katoenplant en heeft daardoor een te verwaarlozen impact op de natuur. Vooral de jurken en blousen van POM worden vaak gemaakt in 100% natuurlijke stoffen.

Groot succes!

Zowel online, als ook in onze winkel in Hulst is het POM assortiment zeer geliefd. Toen we per nieuwsbrief bekend maakten dat CATWALK nu ook POM items in de collectie had opgenomen 'vlogen' de POM items de deur uit! Elke klant was enthousiast over de stijlen, de pasvorm en de kwaliteit. In 'no time' heeft CATWALK dus een grote groep POM fans om zich heen verzameld en die groep wordt met de dag nog groter. Overtuig uzelf ook van de fijne stoffen, de schitterende stijlen en de uitmuntende kwaliteit van de POM collectie. Ik weet zeker dat ook u een enthousiast POM fan zult worden!

Groetjes,

Daniëlla 

bottom of page