top of page

                                                       MAC BROEKEN

 

Als er één kledingstuk tijdloos is, dan is dat wel de broek. Dat tijdloos niet betekent dat iets saai hoeft te zijn bewijst MAC. Dit moderne Duitse kledingmerk ontwerpt al sinds 1973 eigenzinnige, in het oog springende broeken in een uitmuntende kwaliteit. Perfect voor modieuze dames die houden van een mooie, stevige broek.
 

Mac biedt stijlvolle vrouwen een zeer uitgebreide collectie met prachtige items. In werkelijk elke kleur van de regenboog is er wel een broek van dit merk verkrijgbaar. De broeken van MAC zijn de basis van iedere modieuze outfit. Het merk biedt een diversiteit aan modellen. Zo is er altijd een jeans die jou fantastisch staat. Daarnaast creëer je met de broeken van MAC eenvoudig een look die perfect bij jouw persoonlijke stijl past.
 

MAC broeken bij CATWALK


MAC staat voor een goede broek van een eerlijke kwaliteit. Voor haar ontwerpen gebruikt dit merk stoere, stevige, verantwoorde stoffen. Niet geheel onbelangrijk is dat MAC veel waarde hecht aan een milieuvriendelijk productieproces. Zij heeft als doel om zo min mogelijk schade aan haar omgeving toe te brengen. Daarnaast vindt dit label goede werkomstandigheden voor al haar werknemers uitermate belangrijk. MAC neemt dus zeker haar verantwoordelijkheid. Benieuwd naar wat dit hippe jeansmerk te bieden heeft? Bekijk dan snel de collectie van Mac in onze winkel of CATWALK online en laat je inspireren door dit eigenzinnige, maar TOPKLASSE merk!

Mac broek.jpg
bottom of page