top of page
Logo_LIVERPOOL.png

                                                                          LIVERPOOL BROEKEN

 

 

Liverpool Jeans is opgericht door de 30-jarige specialisten in de mode-industrie, Ron en Jill Perilman. Liverpool Jeans was geboren en bood denim van hoge kwaliteit met unieke stoffenmixen en verbeteringen in pasvorm oplossingen voor zeer faire, consumentvriendelijke prijzen. Liverpool Jeans heeft inmiddels het hoogste consument tevredenheid percentage en 5-sterrenbeoordelingen bij de grootste online retailers in Amerika en Europa!

 

Liverpool broeken bij CATWALK

CATWALK is er best wel trots op dat ze de Liverpool damesbroeken in haar collectie heeft. Niet alleen in de CATWALK winkel in Hulst, maar ook online en in het Fashion Party assortiment bieden we een ruime collectie Liverpool damesbroeken aan.

Bij Liverpool Jeans zijn ze, terecht, van mening dat stereotypes in lichaamsvorm moeten worden doorbroken. Vanwege hun unieke stofmixen en verbeterde pasvorm, kunnen ze oplossingen bieden voor alle leeftijden en lichaamstypes. Jill en haar team hebben de jeans uitgebalanceerd om in jouw unieke vorm te passen. 4-Way Stretch Denim is slechts een voorbeeld van de technologie die is gebruikt om de populaire Liverpool-pasvorm te creëren.

 

Een lekker strak kontje

De Liverpool missie is om jeans te blijven ontwikkelen die oplossingen in je leven creëert die je zelfvertrouwen en uitstraling versterken bij elke stap die je zet! Zo heeft Liverpool o.a. broeken ontwikkelt die jouw achterste lift zodat je in een Liverpool broek een ‘lekker strak kontje’ hebt. Een oplossing voor miljoenen vrouwen.

 

 

 

 

Ook in de Home Fashion Party collectie

We bieden de Liverpool Jeans niet alleen aan in onze winkel of online, maar ook onze Fashion Consulenten hebben diverse Liverpool broeken in de collectie. Dus, waarom organiseer je niet je eigen gezellige CATWALK Home Fashion Party? 

Als gastvrouw nodig jij je beste vriendinnen, collega’s, kennissen, buurvrouwtjes uit voor een supergezellige CATWALK Home Fashion Party in de vertrouwde omgeving van jouw huis.

Onder het genot van een hapje en drankje presenteert een van onze consulenten binnen jouw regio, de laatste modetrends – worden jouw gasten geholpen bij de keuze - en krijgt iedereen eerlijk stijl- en kleuradvies. Bel tijdens kantooruren ons Party team en maak direct een afspraak. 0031 - 114740180. Uiteraard kun je ook gebruik maken van het contactformulier of een mailtje sturen aan: klantenservice@catwalkhulst.nl

We zullen zo snel als mogelijk contact met je opnemen.

Let's start the Party! 

maxresdefault.jpg
liverpoolreminder.png
bottom of page