top of page
K-Design.jpeg

Het Belgische merk K-DESIGN maakt een stormachtige ontwikkeling door. Het merk K-DESIGN staat voor betaalbare luxe, karakteristieke prints met eigenzinnige kenmerken en een perfecte pasvorm, ook bij de grote maten. Maar dat zijn niet de enige redenen dat steeds meer mode- en prijsbewuste vrouwen fan zijn geworden van K-DESIGN.

Voordelen K-DESIGN stoffen

Het materiaal waar de meeste collectie-items van K-DESIGN van worden gemaakt pilt niet, verkleurt niet en krimpt niet. Dat betekent dus dat jouw K-DESIGN item langer mooi blijft en dat je er verder weinig fout mee kan doen. Dat betekent ook dat een K-DESIGN aankoop een duurzame investering is en je niet gelijk weer op zoek moet gaan om naar een nieuw kledingstuk om jouw huidige kleding te vervangen. 

Het extra voordeel van K-DESIGN is dat je bij deze collectie jezelf niet te serieus moet nemen. Je kunt bijvoorbeeld K-DESIGN kleding niet alleen goed dragen bij een officiële bijeenkomst, maar je zou deze ook prima lekker casual kunnen dragen. En het feit dat K-DESIGN artikelen vaak kleurrijk zijn en iets bijzonders hebben betekent ook altijd dat je gemakkelijk kunt combineren. Een leuke K-DESIGN blouse valt bijvoorbeeld makkelijk te combineren met een broek van Studio Anneloes of &COWoman.

K-DESIGN bij CATWALK

Begin 2023 besloot Daniëlla Boddaert, de eigenaresse van CATWALK, ook K-DESIGN is de collectie op te nemen. Het bleek 'een schot in de roos'! Zowel in de winkel in Hulst, alsook online zijn de K-DESIGN items absolute BESTSELLERS!

Wij nodigen u daarom ook uit om kennis te maken met de K-DESIGN collectie. We hebben getracht elk kledingstuk uitvoerig en gedetailleerd te beschrijven, maar mocht u toch nog vragen hebben neem dan gerust contact op met ons.

bottom of page