top of page
xlogo-helena-hart.png.pagespeed.ic.DVnPK0fdqy.png

Wij zijn bijzonder trots op het feit dat de Helena Hart damesmode deel uitmaakt van de CATWALK collectie.

 

Helena Hart is gevestigd in Nederland en produceert haar kwaliteitsmode ook voornamelijk in Nederland. Een oer-Hollands merk dus en al sinds 1982 actief in de modebranche. In onze winkel en in onze CATWALK webshop vind je de meest succesvolle items van dit uitzonderlijke label. Items met een prachtig design, perfecte pasvorm en vooral van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Geschikt voor jong en oud, voor alle modebewuste vrouwen dus! 

 

Uitzonderlijk hoge Travel kwaliteit

 

Helena Hart gaat altijd voor de beste kwaliteit. Of het nu om een shirtje, blouse, broek of blazer gaat maakt niet uit. De beste kwaliteit voor een betaalbare prijs is het dagelijkse streven. Inmiddels produceert Helena Hart al ontzettend veel items in de, inmiddels befaamde, Travel kwaliteit. Je zult in de CATWALK webshop onderstaand tekstje dus veelvuldig aantreffen bij een Helena Hart artikel: 

‘Ervaar zelf de unieke HELENA HART Travel Quality! De Travel kwaliteit van Helena Hart is ongekend populair en biedt ontzettend veel voordelen. Deze stof kreukt niet, zweet niet, kun je gewoon uithangen (zonder te strijken!) en blijft haar optimale kwaliteit behouden. Wij van CATWALK zijn enorm fan van alle Helena Hart items. En we ervaren dagelijks dat ook onze klanten de superieure kwaliteit van de Helena Hart kleding absoluut waarderen!’.

 

Op en top vrouwelijk 

 

Modern, fris en op en top vrouwelijk kun je de schitterende collectie van Helena Hart wel het best samenvatten. CATWALK heeft vanwege het succes besloten om de Helene Hart collectie nog verder uit te breiden. Binnenkort zullen waarschijnlijk bijna alle Helena Hart producties bij CATWALK verkrijgbaar zijn. Zowel in de winkel als op de webshop dus!

bottom of page