top of page
G-maxx-najaar-2022-28.webp
logo-1.png

Reeds sinds de oprichting in 2015 focust G-maxx zich op de modebewuste vrouw, met oog voor stijl en elegantie. G-maxx vindt het erg belangrijk dat de vrouw zich comfortabel en zelfverzekerd in haar outfit voelt, want als je de juiste kleding aan hebt, blijf je dicht bij jezelf en straal je dit ook op een natuurlijke manier uit!

G-maxx laat de moderne vrouw stralen in haar eigen, unieke stijl. Daarom streeft G-maxx ernaar om elk seizoen een rijk gevulde collectie te ontwerpen met vernieuwde items, die vertaald zijn uit de laatste trends, maar dan met een eigen twist. G-Maxx haalt inspiratie uit de pure natuur, want niets is eerlijker en oprechter. De collecties bevatten altijd kalme aardetinten die de basis vormen voor elke outfit. Deze natuurlijke basis wordt aangevuld met diepe en luxe kleuren die passen bij de tijd en het seizoen van het jaar.

                            Ervaar de befaamde G-Maxx Travel kwaliteit!

Met G-maxx kleed je je in een handomdraai casual chic met een focus op hoog draagcomfort. Elegant, vrouwelijk en een tintje romantisch is wat de stijl van G-maxx omvat. G-maxx staat bekend om haar fijne, comfortabele stoffen, waaronder de iconische travel kwaliteit, ook wel travelstof genoemd. Travel kwaliteit is naast de draagbare voordelen ook nog eens duurzaam in gebruik. De stof is namelijk pilling vrij, waardoor het bijzonder lang mooi blijft. Omdat travelstof weinig wasbeurten nodig heeft én niet gestreken hoeft te worden, zorgt het voor een makkelijk onderhoud en voor minder energieverbruik tijdens de gebruiksfase van travelstof items.

 

CATWALK is er trots op dat G-Maxx haar collecties bij ons wil presenteren. Zowel online, als ook in de winkel zul je dus altijd een ruime collectie aan G-Maxx items aantreffen.

bottom of page