top of page

JE EIGEN CATWALK FASHION PARTY!

image.jpg
   Zo leuk! Gezellig met vriendinnen onder elkaar.....

Als gastvrouw nodig jij je beste vriendinnen, collega’s, kennissen, buurvrouwtjes uit voor een supergezellige CATWALK Home Fashion Party in de vertrouwde omgeving van jouw huis.

Onder het genot van een hapje en drankje presenteert een van onze consulenten binnen jouw regio, de laatste modetrends – worden jouw gasten geholpen bij de keuze - en krijgt iedereen eerlijk stijl- en kleuradvies.

Gezelligheid, meiden onder elkaar met koffie en thee, later een wijntje wellicht en heerlijke snacks. Lekker roddelen over de mannen, samen de laatste mode bekijken, trends bespreken en de kleding passen….. Dat zijn nu echt de typische, leuke kenmerken van een CATWALK Fashion Party!

                    Uiteraard zullen we jouw gastvrijheid belonen.

Als gastvrouw zorg jij dus dat het jouw gasten aan niets ontbreekt. Die gastvrijheid willen we uiteraard graag belonen. Daarom krijg je een CADEAUBON die je zowel in onze winkel in Hulst, alsook tijdens het online shoppen kunt verzilveren. De hoogte van de cadeaubon is afhankelijk van het bestelbedrag die onze consulente tijdens jouw party mag noteren. De Cadeaubon heeft een minimale waarde van 15,- Euro, maar tijdens de meeste CATWALK party's mogen wij de gastvrouw een cadeaubon van maar liefst 75,- Euro schenken! 

______________________________________________________

 

                            Boek jouw eigen Fashion Party! 

Samen maken we  er  echt een SUPERGEZELLIGE PARTY van! Neem direct contact op met het CATWALK Fashion Party Team en boek jouw eigen CATWALK Party!

                                                 JA, IK WIL!

Leuk dat ook jij de gastvrouw wil zijn bij een unieke CATWALK FASHION PARTY.

Bel, tijdens kantooruren, onze Party Manager Patrick op het nummer: 0031 6114 89096

of stuur even een mailtje aan: CatwalkFashionParties@gmail.com waarin je aangeeft graag een supergezellige CATWALK FASHION PARTY te willen organiseren. Onze regio consulente zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

                           Let's start the Party!

Cadeaubon WEB VIJFENZEVENTIG.jpg
bottom of page