top of page

JE EIGEN CATWALK FASHION PARTY!

image.jpg
Zo leuk! Gezellig met vriendinnen onder elkaar

Als gastvrouw nodig jij je beste vriendinnen, collega’s, kennissen, buurvrouwtjes uit voor een supergezellige CATWALK Home Fashion Party in de vertrouwde omgeving van jouw huis.

Onder het genot van een hapje en drankje presenteert een van onze consulenten binnen jouw regio, de laatste modetrends – worden jouw gasten geholpen bij de keuze - en krijgt iedereen eerlijk stijl- en kleuradvies.

Gezelligheid, meiden onder elkaar met koffie en thee, later een wijntje wellicht en heerlijke snacks. Lekker roddelen over de mannen, samen de laatste mode bekijken, trends bespreken en de kleding passen….. Dat zijn nu echt de typische, leuke kenmerken van een CATWALK Fashion Party!

Uiteraard zullen we jouw gastvrijheid belonen.

Als gastvrouw zorg jij dus dat het jouw gasten aan niets ontbreekt. Die gastvrijheid willen we uiteraard graag belonen. Daarom krijg je een smaakvol of gezellig welkomstgeschenk als cadeau.

We maken er samen echt een SUPERGEZELLIGE PARTY van! Neem snel contact op met ons CATWALK Fashion Party Team.

================================================================

JA, IK WIL!

Leuk dat ook jij de gastvrouw wil zijn bij een supergezellige CATWALK FASHION PARTY.

                               Bel ons: 0031 – 114315911

Of stuur even een mailtje aan: catwalkbydaniella@gmail.com waarin je aangeeft graag een supergezellige CATWALK FASHION PARTY te willen organiseren. We zullen dan zo snel als mogelijk contact met je opnemen.

Let's start the Party!

bottom of page