top of page

       

CATWALK FASHION CONSULENTE

Fashion Consultant.jpeg

MET EEN PAAR UURTJES "WERKEN" PER WEEK, VERDIEN JE AL GAUW 1000,- TOT 1500 EURO PER MAAND!

 

Waarschijnlijk heb je er al een tijdje van gedroomd om je eigen bedrijfje te beginnen....  Nou, meid DIT IS JE KANS!

WORD CATWALK FASHION PARTY CONSULENTE!

                                     

Als consulente presenteer je, binnen de gezellige huiselijke kring van de gastvrouw, de nieuwste CATWALK damesmode collectie die is samengesteld uit hoogwaardige, maar betaalbare kleding van merken zoals Studio Anneloes, Street One, K-Design G-Maxx, Zoso, en POM Amsterdam.Verder zullen ook broeken van o.a. Mac en Angels deel uitmaken van je modepakket.

EIGEN BAAS

Als CATWALK consulente ben je je eigen baas, maak je gebruik van je eigen talenten en bepaal je zelf ook je werktijden. Dat kan dus in de ochtend, middag of avond zijn. Dat bepaal jij helemaal zelf.

SAMEN STAAN WE STERK!

Misschien denk je nu…… Kan ik dit wel? Tuurlijk wel! Uiteraard kun jij een succesvol consulente zijn! Diploma's of ervaring is niet nodig. Je maakt deel uit van een hecht team dat jou met raad en daad zal bijstaan en je wordt ingewerkt door één van je collega consulenten of door je Manager. Als CATWALK Fashion Consulente sta je er dus nooit alleen voor. 

geen_kleding_kopen_kledingruil.jpg

GEEN ROMPSLOMP

Je hoeft je geen zorgen te maken omtrent het uitleveren van de bestellingen, eventuele retouren, omruilingen, administratieve rompslomp en dergelijke. Dat wordt allemaal geregeld door het hoofdkantoor. Jij organiseert de gezellige Fashion Party’s en wij zorgen voor de rest!

3 MODE PAKKETTEN

Als startende CATWALK Fashion Consulente heb je de keuze uit 3 modepakketten. Het Brons-, Zilver- of Goud pakket.

Met het Brons pakket kun je met een minimale investering al mooie kleding verkopen aan je vriendinnen, kennissen, familie en collega's en daar leuk aan verdienen. 

Met het Zilver pakket kun je al direct professioneel te werk gaan, je party's succesvol afronden en een prima omzet behalen. 

Met het Goud pakket heb je al vanaf de start GOUD in handen! Dit zeer uitgebreide, luxe pakket biedt voor elke vrouw wat wils, garandeert de ene na de andere succesvolle party en een maximale omzet!

Voor wel pakket je ook kiest geldt: je hebt je investering vaak al binnen één of twee party's volledig terugverdiend! Aan jou de keus.

640.jpeg

           DIT IS GEEN WERKEN, DIT IS HOBBY!

De gezelligheid, meiden onder elkaar, werken met mode en er nog leuk geld aan verdienen ook! Een droom? Nee hoor. De waarheid. Als CATWALK consulente kun jij echt van je hobby je part-time of full-time beroep maken.

Geen stress, geen baas boven je, geen deadlines te halen, geen vervelende administratieve taken…… Jij organiseert de Fashion Party’s, bent er altijd bij waar het gezellig en leuk is, en wij doen de rest!

En nogmaals…. Je deelt altijd zelf je werktijden in! De ene week zul je er vol voor kunnen gaan, terwijl je misschien een andere week even een stapje terug wilt of moet doen. Geen probleem. Jij bent de baas!

Zodoende kun je ook zelf je vakanties, weekendjes weg en leuke uitstapjes zelf inplannen.

Absolute vrijheid dus.

Josephine-Eve-Home-Image.jpeg

NIET TWIJFELEN.... GEWOON DOEN. MELD JE AAN!

Wees niet bang. Wij helpen je, adviseren je, zullen er echt alles aan doen om jouw carrière te laten slagen en dat gaat gegarandeerd lukken! Het is gelukt bij alle andere CATWALK consulenten, dus waarom niet bij jou? Tuurlijk wel! Meld je dus aan. 

Stuur een mailtje naar CatwalkFashionParties@gmail.com en we nemen direct contact met je op.

Of heb je misschien nog vragen? Bel dan, tijdens kantooruren, onze Party Manager Patrick op het nummer: 0031 6114 89096

Welcome to Catwalk

Let's start the party!

een-denkende-vrouw-met-een-pen-en-een-do

WAAR DROOM JE VAN?

Een nieuwe keuken, je eigen autootje, die

vakantie op dat tropisch eiland.... Als CATWALK

consulente kunnen al je dromen waarheid

worden! 

JOUW LEVENSSTIJL

Of je nu een studie volgt, een jonge mama

bent of gepensioneerd, het vak van CATWALK

consulente past bij elke levensstijl. Jij bepaalt

tenslotte je eigen balans qua arbeid en 

ontspanning.

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

ENKELE VEELGESTELDE VRAGEN

1) Hoeveel verdien ik als consulente bij CATWALK? Als consulente verdien je 20% op elk verkocht artikel. Het laatste kwartaal verdienden onze consulenten gemiddeld 175,- Euro per party en de meest actieve consulenten verdienden gemiddeld zelfs 235,- Euro! Uitgaande van, laat ons zeggen, 2 party's per week betekent dit maar liefst 1880,- Euro per maand. En dat voor maar een paar uurtjes inzet per week...... Helemaal niet verkeerd, toch? En 'only the sky is the limit'..... Er zijn consulenten die fulltime dit leuke werk uitvoeren en vaak 3000,- Euro of meer verdienen.

2) Wat heb ik nodig als consulente bij een party ? Het belangrijkste is een vrolijke, positieve uitstraling! Verder moet je een auto tot je beschikking hebben, een kledingrekje, tablet of laptop en een mobiele pinautomaat. That's it! Heb je één van deze benodigdheden niet dan kan jouw Regio Manager of het CATWALK hoofdkantoor jou zeker assisteren en adviseren bij de aanschaf. * Zie voor een vergelijk van mobiele pinautomaten: https://nl.mobiletransaction.org/

3) Hoe ga ik van start? De meeste consulenten gaan van start binnen hun eigen netwerk. Vraag bijvoorbeeld aan je beste vriendin of jij je eerste party bij haar thuis mag houden waarbij zij haar kennissenkring, collega's, familieleden en collega's uitnodigt. Succes verzekerd! En, zo kom jij als consulente in contact met andere modebewuste vrouwen en kun je gemakkelijk alweer nieuwe party's boeken. Vraag gewoon aan het eind van de party aan de gasten bij wie jij je volgende party mag houden en er zullen er zeker een paar hun vinger opsteken! Maar er is uiteraard ook niks op tegen om je eerste party gewoon bij jou thuis zelf te houden en je gasten uit te nodigen binnen jouw eigen kring. Iedereen zal jou willen helpen jouw carrière op te bouwen!

4) Bij wie kan ik terecht als ik een vraag of probleem heb? Als CATWALK consulente maak je deel uit van een hecht team, kun je altijd terecht bij je collega consulenten en je manager. Sterker nog: Jouw manager zal altijd, de dag nadat jij een party hebt gehad, zelf contact met jou opnemen. Met haar of hem bespreek je dan hoe de party is verlopen en kun je ook eventuele probleempjes met haar/hem bespreken. Als CATWALK consulente sta je er echt nooit alleen voor!

5) Wat is de inhoud van het Goud-, Zilver-, Brons en Flex pakket? CATWALK werkt met 2 seizoenen. Het voorjaar/zomer seizoen en het herfst/winter seizoen. De seizoenen bepalen uiteraard de verschillen in het assortiment. Omdat we ook nog eens inspelen op de laatste trends en we ook graag de consulente betrekken bij de samenstelling van het pakket is het niet mogelijk om exact de samenstelling te vermelden. Maar in grote lijnen ziet bijvoorbeeld het Goud pakket er in het Voorjaar/Zomer seizoen als volgt uit: * 10 broeken (jeans, pantalon, kort, travel kwaliteit) * 2 rokken * 4 jurken * 1 kolbertjasje * 2 vesten * 18 bovenstuks (blouses, tops, shirts) Het Zilver pakket: * 8 broeken * 2 rokken * 3 jurken * 1 kolbertjasje * 2 vesten * 14 bovenstuks Het Brons pakket: * 4 broeken * 2 jurken * 1 kolbertjasje * 1 vest * 10 bovenstuks

6) Kan ik mijn pakket tussentijds nog aanvullen? Jawel. Als je bijvoorbeeld graag wat meer broeken, bovenstuks of jurken in je pakket zou willen hebben kun je jouw pakket aanvullen met onze Speciaal pakketten. Zo hebben we 2 Broeken pakketten, een Topper pakket, een Jurkenpakket en een Mix pakket 'stand-by' staan voor je.

7) Wat is mijn investering? Onze kledingpakketten vertegenwoordigen een grote waarde, dus je zult een kleine investering moeten doen. Maar wij investeren graag maximaal met je mee zodat jouw bijdrage echt minimaal en risicoloos is en je direct kunt gaan verdienen. In een persoonlijk gesprek gaan we daar graag nader op in.

8) Maakt het uit waar ik woon? Nee hoor! Wij zoeken nog consulenten in heel Nederland en ook in Vlaanderen (België).

9) Aan wie betalen de klanten? De gasten die een bestelling plaatsen tijdens een party en ook andere klanten die door jou zijn geworven betalen hun bestelling direct aan jou. (lees ook 'Hoe plaats ik de bestellingen').

10) Hoe plaats ik de bestellingen? Jij krijgt als consulente een unieke toegangscode tot de CATWALK webshop. In die exclusieve, beveiligde omgeving kun je de bestellingen plaatsen, de gegevens van de klanten invullen, de naam en adresgegevens van de gastvrouw noteren etc. Dan is deze activiteit voor jou ten einde en kun jij je weer volledig richten op je volgende party. Wij maken de orders per individuele klant gereed, doen alle administratieve taken en versturen de bestellingen naar de gastvrouw. Ook alle eventuele nazorg wordt door het hoofdkantoor afgewikkeld, daar hoef jij je geen zorgen om te maken.

bottom of page