top of page

       

CATWALK FASHION HOME PARTY’S CONSULENTE

Fashion Consultant.jpeg

Waarschijnlijk heb je er al een tijdje van gedroomd om je eigen bedrijfje te runnen.

Dit is je kans!

Diploma’s of ervaring is niet nodig. Je maakt deel uit van een hecht en gemotiveerd team dat jou met raad en daad zal bijstaan. Intern leiden we je op. Als consulente presenteer je de CATWALK damesmode collectie die is samengesteld uit hoogwaardige, maar betaalbare kleding van gerenommeerde merken.

Gewaardeerd teamlid

Een CATWALK Fashion Consulente is een enthousiaste, modebewuste vrouw die graag haar enthousiasme wil delen en het leuk en gezellig vindt in contact te komen met andere modebewuste vrouwen. Als consulente presenteer je, binnen de gezellige huiselijke kring van de gastvrouw, de CATWALK dames fashion collectie die bestaat uit hoogwaardige, maar betaalbare mode van merken als Vero Moda, s’Oliver, Studio Anneloes, More & More, Zoso en de CATWALK Excellent Collectie. Verder zullen er ook populaire broeken van o.a. Mac, Liverpool en Angels door jou gepresenteerd worden.

Wellicht denk je nu…… Kan ik dit wel? Natuurlijk kun jij een succesvol consulente zijn! We leiden je op binnen ons team en je wordt aan alle kanten ondersteund. Niet alleen door ons hoofdkantoor, maar ook door je collega consulenten.

Samen staan we sterk

Als CATWALK Fashion Consulente sta je er dus niet alleen voor. Je staat in direct contact met het CATWALK Party Team en je kunt met al je vragen en suggesties dan ook terecht bij jouw Manager. Je hoeft je geen zorgen te maken omtrent het uitleveren van de bestellingen, eventuele retouren, omruilingen, administratieve rompslomp en dergelijke. Dat regelt het CATWALK hoofdkantoor. Jij organiseert de gezellige party’s en wij zorgen voor de rest!

 

Leuk werk, leuke verdiensten!

Met een paar uurtjes “werken” per week verdien je al gauw 1500 tot 2000 Euro per maand!

Als CATWALK consulente ben je je eigen baas en maak je gebruik van je eigen talenten. Belangrijker nog….. Je bepaalt in feite ook zelf je inkomen!

Je werkt in een sector die bij alle vrouwen, jong of oud, tot de verbeelding spreekt met hoogwaardige damesmode van gerenommeerde merken. Daarmee scoor jij op elke party! Je realiseert je droom om in een prettige omgeving, op zelfstandige basis, aan de slag te gaan en inspireert andere vrouwen hetzelfde te doen. 

Minimale investering nodig!

Het CATWALK Home Fashion Pakket bevat uiteraard de gehele modecollectie (seizoen afhankelijk), maar ook o.a. een inklapbaar kledingrek, brochures, flyers en ander promotiemateriaal. De inhoud van het totale pakket vertegenwoordigd een gemiddelde waarde van circa 1000 tot 1500 Euro. CATWALK doet deze investering, maar heeft uiteraard het totale pakket uitgebreid verzekerd. Als consulente betaal je maandelijks uitsluitend een klein deel van de verzekeringspremie en een éénmalige borg van 250,- Euro. Die borg krijg je terug als je na beëindiging van je werkzaamheden als zelfstandig CATWALK consulente je kledingpakket en alle toebehoren weer zonder schade of gebreken inlevert. 

Als consulente bepaal je zelf je werktijden

Als CATWALK consulente bepaal je zelf je werkuren. Dat kan dus in de ochtend, middag of avond zijn. Die keus maak jij zelf! Zodoende kun je naar eigen inzicht je carriere prima combineren met je sociale- en gezinsleven.

Je verbindt jezelf niet aan een vast aantal party’s. Echter gaan we er wel vanuit dat je gemiddeld 2 party’s per week organiseert.

geen_kleding_kopen_kledingruil.jpg
een-denkende-vrouw-met-een-pen-en-een-do

Misschien liever full-time?

Als je er echt MAXIMAAL voor wil gaan, van je hobby je beroep wilt maken en in de gelegenheid bent om tijd vrij te maken om meerdere middagen/avonden per week ‘aan de slag te gaan’, dan kun je met je werkzaamheden als full-time CATWALK consulente een absoluut vorstelijk inkomen verdienen. En nogmaals…. Je deelt altijd zelf je werktijden in! De ene week zul je er vol voor kunnen gaan, terwijl je misschien een andere week even een stapje terug wilt of moet doen. Geen probleem. Jij bent de baas!

Zodoende kun je ook zelf je vakanties, weekendjes weg en leuke uitstapjes zelf inplannen. Absolute vrijheid dus.

Dit is geen werken. Dit is hobby!

De gezelligheid, meiden onder elkaar, werken met mode en er nog leuk geld aan verdienen ook! Een droom? Nee hoor. De waarheid. Als CATWALK consulente kun jij echt van je hobby je part-time of full-time beroep maken.

Geef je dus op als CATWALK Fashion Party Consulente.

Geen stress, geen baas boven je, geen deadlines te halen, geen vervelende administratieve taken…… Jij organiseert de Fashion Party’s, bent er altijd bij waar het gezelligheid en leuk is, en wij doen de rest! De administratie, het afwikkelen van de bestellingen en alle andere rompslomp nemen we volledig voor jou uit handen.

Niet twijfelen, gewoon doen!

Wees niet bang. Wij helpen je, adviseren je, zullen er echt alles aan doen om jouw carriere te laten slagen. Neem dus contact met ons op. Gebruik hiervoor ons Contactformulier, of stuur een mailtje aan: catwalkbydaniella@gmail.com

We zullen zo snel als mogelijk contact met je opnemen!

 

Let's start the Party!

bottom of page