top of page
LOGO_BOVEN.png

In nauwe samenwerking met Europa’s grootste importeur van exclusieve sieraden en mode accessoires heeft CATWALK een leuke en vooral zeer betaalbare collectie samengesteld.

 

Bijzonder aan onze collectie is dat alle artikelen gegarandeerd lood-, nikkel- en cadmium vrij zijn! Dus ook dames die gevoelig zijn voor allergieën kunnen onze sieraden probleemloos dragen! Ook hebben we vele sieraden die gemaakt zijn van hoogwaardig roestvrij staal zodat u deze gewoon kunt dragen als u bijvoorbeeld gaat zwemmen in het zoute zeewater.

 

Dus zoekt u voor uzelf, of als cadeau voor je mam, zus, vriendin of collega, een leuk setje oorbellen, een luxe horloge, fijn armbandje of halsketting dan zult u zeer zeker uw keuze kunnen maken!

 

Daarnaast hebben we ook damestassen, sjaals, riemen en portemonnees in de collectie opgenomen. Een deel van de totale collectie hebben we in onze winkel in Hulst liggen, maar het overgrote deel is uitsluitend online verkrijgbaar.

 

Wekelijks nieuwe artikelen!

 

Elke week wordt onze collectie aan accessoires aangevuld en introduceren we de nieuwste items. Onze inkoopafdeling volgt de nieuwste trends en speelt daar direct op in. Ook houden we rekening met de seizoenen. Zo zult u in de koudere maanden o.a. meer dikkere sjaals aantreffen en bieden we uitsluitend in de zomermaanden ook zonnebrillen aan.

Bekijk op uw gemakje onze volledige collectie aan Jewelry en mode accessoires en maak uw keuze. 

bottom of page